Rundvisninger og Events

Bornholms Kulturuge - Madkultur

Torsdag d. 23/9, kl. 15 - 17 (rundvisninger starter kl. 15.15)

Vi glæder os til, i forbindelse med Bornholms Kulturuge, at byde jer til et par spændende timer, hvor der bliver rig mulighed for at høre om og smage en masse  havtorn og kombucha. 

Malene Rossil som er stifter af Nordic Fermentation er på besøg og i den forbindelse, inviterer vi på et skønt mix af rundvisning og fortælling i havtornplantagen, samt masser af små smagsprøver med havtorn. Malene laver lækre alkoholfrie kombucha-cocktails til jer, samt deler ud af sin store viden og erfaring om kombucha og alt det gode denne drik kan. 

Mads tager jer med fortælling og dialog om havtorn i plantagen og så bliver i budt på smagsprøver med lokale kiks, marmelade, vintervarmer og havtorn slushice.

Vi glæder os meget til at se jer, tilmelding er nødvendig og kan gøre via dette link HER

Rundvisninger og events for privatpersoner

Vi har længe haft rundvisninger i havtornplantagen i forbindelse med vores sommer-event 'Drinks på landet', der foregår hver fredag kl. 15-17 fra uge 25 til og med uge 33. 
 
 
Der bliver masser af snak og fortælling om havtorn og der er mulighed for lidt smagsprøver, samt selvfølgelig at gå på jagt efter havtornlækkerier i gårdbutikken. 
Tilmelding er ikke nødvendig. 

Rundvisning for virksomheder og turistgrupper:

Vi vil så gerne dele vores begejstring for havtorn med jer og tilbyder i den forbindelse rundvisning og smagsprøver for mindre (min. 15 pers.) og større grupper.
 
Her skal bookes aftale i god tid, og når verden ikke har Corona, er her godt booket op med rundvisninger i løbet af for og efter sommeren. 
 
Ring eller skriv til Mads på mob. 53542124 eller mads@hoestet.dk, så i hører nærmere om, indhold, tid og pris. 
 
 
 
Rundvisninger for større grupper er altid meget hyggeligt. Alt er klar når i kommer, vi forsøger af være både Mads og Camilla til stede, så der er masser af mulighed for at stille spørgsmål og få en snak. Eller bare at nyde lidt fred og ro på landet.